Viata de noapte din Antalya

Antalya este renumita pentru intensa si colorata viata de noapte, de aceea, puteti fi siguri ca in vacanta dumneavoastra pe tarmul Mediteranei nu veti avea parte de momente plictisitoare.
In special in timpul verii, portul si docul gazduiesc o varietate bogata de discoteci, baruri si pub-uri, care sunt foarte populare atat printre turisti cat si printre localnici.
In barurile de rock intalniti meniuri foarte bogate in bauturi.
Viata de noapte din Antalya devine si mai incitanta in timpul Festivalului International de Film Golden Orange.
In Antalya poti opta pentru a servi o bautura in liniste intr-un bar traditional, sau pentru cluburi imense in aer liber. Exista o mare varietate de cluburi de noapte, discoteci si baruri, ceea ce va da oportunitatea de a incerca ceva diferit in fiecare noapte a saptamanii.
Cele mai cunoscute si apreciate baruri sunt:
Ally’s: Ally’s a devenit clubul de noapte favorit din Antalya. In noptile fierbinti de vara, daca sunteti in cautare de distractie adevarata, ar trebui sa incercati acest club. Ar trebui sa fiti pregatiti sa intampinati coada de la intrare, mai ales in week-end, cand este foarte aglomerat.
Inferno: un club foarte trendy, pentru cei care tin pasul cu ultimele tendinte in moda. Dupa miezul noptii, clubul este foarte aglomerat. Daca ajungeti prea devreme, s-ar putea sa nu va placa muzica, dar nu plecati. Pe masura ce se aglomereaza, muzica devine din ce in ce mai buna.
Club 29: este cel mai mare club din Antalya, cu o capacitate de 2000 de oameni. Este unul dintre cele mai fierbinti locuri vara.
Club 29 are o priveliste fascinanta, inspre docul din Antalya. Club 29 serveste drept restaurant, bar si club laolalta..Iti poti incepe seara aici luand cina, sau poti veni pe la miezul noptii…Nu exista reguli stricte privind imbracamintea, dar camasile sunt mai binevenite decat tricourile..
Club 29 este situat in orasul vechi, Kaleici.
Daca v-ati lamurit despre viata de noapte, ar trebui sa stiti ca in Antalya, si in timpul zilei puteti sa va distrati foarte bine, intrucat acest oras va ofera multe activitati atractive si amuzante, menite sa va incante, si sa va faca sa reveniti oricand cu placere pe plajele turcesti.
Scufundari in Mediterana
Una dintre activitatile favorite ale turistilor din Antalya sunt scufundarile.
In tururile zilnice la „Adrasan” puteti descoperi de asemenea o lume subacvatica neatinsa, ca de exemplu „Pestera Liliacului”.
Scafandri sunt supervizati de instructori de scufundari sau de un Ghid de scufundari, iar limita de scufundare este de 30 de m.
Exista mai mult de 25 de locuri care sunt usor accesibile din Kemer pana in Kas. Puteti explora epave, pesteri si canioane si sa va bucurati de viata marina de-a lungul apelor coastei turcesti. Puteti intalni broaste testoase de mare, baracude, stiuci si pisici de mare.
Dupa ce v-ati aventurat in apele misterioase ale Mediteranei, este timpul pentru o portie dubla de adrenalina: ce ziceti de rafting?
Daca va doriti ceva mai diferit, puteti incerca o excursie de rafting in Antalya. Puteti petrece o zi incitanta in aer liber, avand posibilitatea sa va intreceti cu apele repezi in timp ce admirati padurile de cedru ce va taie respiratia, mai ales in Parcul national Koprulu Canyon.
Exista multe agentii de unde va puteti procura bilete pentru rafting sau pentru excursii cu barca. Excursiile pot dura intre o ora si sase ore, si includ un pranz din fructe de mare.
Excursiile includ vizite la spectaculoasa Cascada Duden sau la insulele din Golful Antalyei.

No comments:

Post a Comment